Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Reklamelinks er markeret med*
Tunsalat med hytteost, æble og persille
En lækker, sund og nem tunsalat med hytteost, æbler og persille. Opskriften giver tunsalat til 2-3 rugbrødsmadder.
5
fra 1 stemme
Servings:
3
madder
Forberedelse
10
minutter
min
Ingredients
1
dåse
tun
2
spsk
hytteost
½
æble
1
håndfuld
frisk persille
1
tsk
dijonsennep
citronsaft
friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skær æblet i små tern og hak persille groft.
Dræn tun fra dåsen og rør det sammen med hytteost, æbletern, grofthakket persille og sennep og smag til med citronsaft og friskkværnet peber.
Spis det på et stykke (ristet) rugbrød, i en sandwich eller lav en stor portion, så du har til flere dage.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest