Go Back
+ servings
Tunsalat med hytteost, æble og persille

Tunsalat med hytteost, æble og persille

En lækker, sund og nem tunsalat med hytteost, æbler og persille. Opskriften giver tunsalat til 2-3 rugbrødsmadder.
5 fra 1 stemme
Antal: 3 madder
Forberedelse10 minutter

Ingredienser

  • 1 dåse tun
  • 2 spsk hytteost
  • ½ æble
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 tsk dijonsennep
  • citronsaft
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Skær æblet i små tern og hak persille groft.
  • Dræn tun fra dåsen og rør det sammen med hytteost, æbletern, grofthakket persille og sennep og smag til med citronsaft og friskkværnet peber.
  • Spis det på et stykke (ristet) rugbrød, i en sandwich eller lav en stor portion, så du har til flere dage.