Hak brødet i fine tern og lad det stå og trække i mælken, gerne i 30 minutter.
Brug dine hænder til at røre oksekød godt sammen med det bløde brød, æg, 1 fed hvidløg (revet), grofthakket persille og godt med salt og peber.
Lad farsen hvile, imens du laver tomatsaucen.
Hak løget og det andet fed hvidløg og steg det i en gryde med 1 spsk olivenolie, til de er møre.
Tilsæt chiliflager, oregano og tomatpure og rør godt rundt, inden du tilsætter hakkede tomater, 1 dl vand, sukker og godt med salt og peber i.
Lad saucen simre under låg, imens du laver kødbollerne færdige.
Form farsen til små kødboller og steg dem på en stor pande med et par spsk olivenolie ved middelhøj varme, så de får en god stegeskorpe uden på.
Hæld tomatsaucen over kødboller (eller kom kødboller i tomatsaucen afhængig af hvilken gryde/pande, der er størst) og lad det stå og simre i 15 minutters tid, imens du fx koger spaghetti.