Skrub kartoflerne, halver dem og skær dem i aflange både.
Kom dem i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække i 5 minutter.
Dup kartoflerne tørre med et viskestykke og vend dem med et par spsk olivenolie, fintrevet citronskal og timian.
Fordel kartoffelskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 220 grader i cirka 35-40 minutter.
Udkern peberfrugterne og skær dem i både som kartoflerne. Vend også peberfrugterne i et par spsk olivenolie.
Fordel dem på en bageplade med bagepapir og kom dem ind i ovnen sammen med kartoflerne i de sidste 25-30 minutter.
Vend både kartofler og peberfrugter forsigtigt undervejs.
Lad kartofler og peberfrugter afkøle lidt, til de er lune og vend dem derefter med citronsaft, grofthakket persille og godt med flagesalt og peber.
Drys med feta og oliven på toppen til sidst og server.