Go Back
+ servings
Græsk kartoffelsalat med peberfrugt, feta og oliven

Græsk kartoffelsalat med feta og oliven

4.50 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse35 minutter

Ingredienser

  • 4 bagekartofler
  • 1 spsk timian
  • 3 peberfrugter
  • ½ øko citron (saft og skal)
  • 1 håndfuld oliven
  • 75 g feta
  • 1 håndfuld frisk persille
  • olivenolie
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skrub kartoflerne, halver dem og skær dem i aflange både.
  • Kom dem i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække i 5 minutter.
  • Dup kartoflerne tørre med et viskestykke og vend dem med et par spsk olivenolie, fintrevet citronskal og timian.
  • Fordel kartoffelskiverne på en bageplade med bagepapir og bag dem ved 220 grader i cirka 35-40 minutter.
  • Udkern peberfrugterne og skær dem i både som kartoflerne. Vend også peberfrugterne i et par spsk olivenolie.
  • Fordel dem på en bageplade med bagepapir og kom dem ind i ovnen sammen med kartoflerne i de sidste 25-30 minutter.
  • Vend både kartofler og peberfrugter forsigtigt undervejs.
  • Lad kartofler og peberfrugter afkøle lidt, til de er lune og vend dem derefter med citronsaft, grofthakket persille og godt med flagesalt og peber.
  • Drys med feta og oliven på toppen til sidst og server.