Go Back
+ servings
Mysli snack med tahin og mørk chokolade

Myslibar med tahin og mørk chokolade

Lækre sunde myslibarer med tahin og mørk chokolade. En nem mysli snack til den lille sult.
5 fra 1 stemme
Antal: 10 stk
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 150 g havregryn (grovvalsede )
  • 1 tsk stødt kanel
  • 100 g mørk chokolade (brug mælkechokolade hvis du ønsker mere sødme)
  • 10 dadler (friske)
  • 1 håndfuld mandler (grofthakkede)
  • 3 spsk honning
  • 3 spsk kaffe (stærk)
  • 1 dl tahin (usaltet)
  • 1 drys salt
  • sesamfrø (ristede)

Fremgangsmåde

  • Rør havregryn, salt, grofthakkede mandler og kanel sammen.
  • Mos dadlerne med en gaffel og rør det sammen med honning, kaffe og tahin.
  • Brug dine hænder til at røre indholdet fra de 2 skåle godt sammen.
  • Hak 60 g mørk chokolade groft og rør også det i dejen.
  • Form 10 kugler af dejen – de skal trykkes lidt sammen.
  • Fordel kuglerne på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade (de flyder ikke ud i ovnen, så her kan du selv bestemme tykkelsen).
  • Bag dine myslibarer i cirka 20 minutter ved 180 grader, og lad dem derefter køle helt af på en rist.
  • Smelt de sidste 40 g chokolade og pynt dine myslibarer med det og drys med ristede sesamfrø.