Lav bunden ved at riste mandlerne i ovnen i 8-10 minutter ved 175 grader.
Lad dem køle lidt af og blend dem herefter i en foodprocessor eller blender, til det er fint hakket.
Blend dadler (uden sten), kakao og fintrevet citronskal sammen med mandlerne og tilsæt evt en spsk citronsaft, til du har en sammenhængende dadelmasse.
Tryk det ud til en bund i en lille form beklædt med bagepapir.
Lav karamellen til toppingen ved at blende dadler (uden sten) sammen med kokosolie og vand og fordel det oven på bunden.
Stil det på køl, imens du smelter chokolade over vandbad.
Drys peanuts oven på karamellen, tryk dem lidt ned og hæld smeltet mørk chokolade over.
Drys gerne med frysetørrede hindbær og stil på køl, indtil chokoladen er stivnet.
Skær dem ud i mindre bidder – chokoladen kan nemt knække, men hvis du lader varmt vand løbe over kniven og tørrer den af, så skærer den nemmere igennem.
Opbevar på køl i en boks.