Lav dejen ved at lune mælk og røre gæren ud her i.
Tilsæt æg, salt og sukker og ælt hvedemel i lidt ad gangen.
Rør til sidst det bløde smør i og ælt så dejen igennem i nogle minutter - gerne i røremaskine.
Dæk skålen med et fugtigt viskestykke og kom dejen på køl natten over (hvis du ikke vil koldhæve, så læs mit tip længere oppe).
Tag dejen ud af køleskabet næste dag og lad den stå på køkkenbordet i en times tid.
Lav remonce ved at piske det bløde smør luftigt med brun farin og kanel.
Riv æble og marcipan groft og pisk det i remoncen.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til et rektangel på 3-4 mm tykkelse.
Fordel remoncen ud over dejen, rul den sammen på den lange led og skær snegle ud med en skarp kniv.
Kom sneglene i en stor form/ildfast fad beklædt med bagepapir (med en smule plads mellem sneglene, så de kan hæve) og lad dem efterhæve et lunt sted i 45 minutter.
Bag sneglene ved 180 grader varmluft i cirka 20 minutter.