Go Back
+ servings

Rødbedebøffer med feta

Lækre saftige vegetariske rødbedebøffer med feta. En perfekt vegetarbøf til burger eller som den er med en god salat til.
5 fra 2 stemmer
Antal: 6 stk
Forberedelse15 minutter
Tilberedelse10 minutter

Ingredienser

  • 400 g rødbeder
  • 1 løg
  • 2 æg
  • ¾ dl hvedemel
  • 1 spsk tørret organo
  • 100 g feta
  • salt og peber
  • olivenolie

Køkkenudstyr

  • Rivejern
  • Pande

Fremgangsmåde

  • Skræl rødbeder og løg og riv dem begge groft.
  • Pres den værste væske væk med hænderne.
  • Kom de revne sager op i en skål og vend med æg.
  • Vend mel, oregano og et godt drys salt og peber i.
  • Skær feta i små tern og vend dem forsigtigt i farsen.
  • Form massen til bøffer med en ske.
  • Steg på en middel-høj varm pande i lidt olie (evt af 2 omgange, hvis de ikke alle kan være på panden). Tryk lidt på toppen af bøfferne, så massen trykkes sammen.
  • Steg dem i cirka 5 minutter på hver side, til de er gyldne udenpå og har sat sig i midten.