Lav dejen ved at opløse gær i lunkent vand.
Rør derefter salt og olivenolie i og ælt melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen et par minutter, til den er smidig og fin.
Dæk skålen med låg eller viskestykke og lad den hæve et lunt sted i en time.
Lav imens fyldet. Skræl løg og skær det i fine strimler.
Skræl gulerødder, riv dem fint og skær kål fint.
Kom olivenolie på en stor, varm pande sammen med karry og spidskommen og lad det riste et minuts tid.
Kom løg på panden og lad det stege et par minutter ved middelvarme.
Kom kål, gulerødder, et pænt skvis citronsaft, et drys chiliflager efter smag og et pænt drys salt på panden.
Lad det hele stege, til kålen falder sammen og bliver blødt.
Ælt dejen igennem efter hævning, del den i 8 lige store stykker og rul hvert stykke meget tyndt ud til en cirkel. Lav én ad gangen.
Kom cirka 2 store spsk fyld på den ene halvcirkel, pensl kanten med pisket æg og fold den anden halvdel indover.
Klem kanterne godt sammen med en gaffel, kom dem på en bageplade med bagepapir og pensl med æg på toppen.
Bag piroggerne ved 200 grader varmluft i cirka 15 minutter.