Lav baba ganoush ved at skylle auberginer og prikke dem mange gange med en gaffel.
Bag dem i ovnen i 40 minutter ved 180 grader og lad dem afkøle en smule.
Halver dem, skrab al kødet ud med en ske og blend det med resten af ingredienserne.
Smag til med salt og tabasco.
Tag i mellemtiden de yderste 3-4 blade at kålet, skyl dem og snit dem fint.
Brug dine hænder til at massere eddike, honning og et drys salt ind i kålen.
Stil det på køl. Brug bladene indenunder som wraps.
Lav imens kødbollerne ved at ælte salt ind i det hakkede kød et minut eller to med dine hænder.
Hak løg og skyllet persille fint.
Skræl ingefær og riv det fint.
Rør æg, persille, løg, ingefær, kanel, spidskommen, tabasco og sesamfrø i farsen og lad den hvile i 15 minutter på køkkenbordet.
Form små kødboller og steg dem ved middel-høj varme i et par spsk olivenolie på en stor pande, så de får stegeskorpe på begge sider.
Skru herefter ned på lav varme og lad dem blive gennemtilberedt.
Anret kålblade med baba ganoush, krydrede kødboller, lynsyltet kål og evt. ekstra dryp med Chipotle Sauce og finthakket persille.