Lave browniedejen ved at smelte smør.
Rør hakket chokolade i til det smelter.
Pisk æg og sukker luftigt i en skål og vend chokoladesmørret i lidt ad gangen med en dejskraber.
Vend kakao, mel og salt i.
Hak de ristede mandler groft og vend dem i også.
Fordel browniedejen i en firkantet form (cirka 20 x 20 cm) foret med bagepapir.
Pisk cheesecake-toppingen sammen af flødeost, korn fra vaniljestangen, æg og sukker sammen.
Fordel ostecremen oven på browniedejen
Brug skaftet af en ske eller en spisepind til at marmorere/swirle et mønster på toppen, så de to lag blandes en smule sammen.
Fordel hindbær på toppen og giv dem et lille tryk ned i kagen.
Bag kagen ved 175 grader varmluft i cirka 35-40 minutter (start med 35 minutter og tjek med en stegenål – der skal lige præcis ikke være noget på den, når den trækkes op af kagen).
Lad kagen afkøle helt. Den er bedst efter 1 dag i køleskabet, så du kan sagtens lave den på forhånd.