I de sidste 10 minutter af hævetiden skal du lave remonce ved at piske blødt smør, sukker og marcipan til en luftig remonce.
Hak chokoladen groft.
Rul dejen ud på en meldrysset bord til et rektangel på 40×50 cm.
Smør remoncen ud over og drys med hakket chokolade.
Fold først den nederste 3. del af dejen over midten og så den øverste 3. del herindover, så du får 3 lag.
Rul dejen lidt mere ud, forsigtigt, til cirka samme størrelse som før.
Skær dejen i 2,5-3 cm lange strimler på den korteste led og skær hver strimmel igennem på midten – men ikke hele vejen igennem, da de skal hænge sammen i toppen (det skal nærmest lige et par aflange bukser).
Sno de 2 bukseben på hver strimmel om hinanden, træk den en smule længere og sno den så om fingeren og lav en knude.
Fortsæt med alle strimler.
Kom dem på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 45 minutter.
Pensl med et pisket æg, drys med hakkede mandler og bag dem ved 180 grader varmluft i cirka 15-17 minutter. Skru evt lidt ned for varmen, men dine snurrer bliver for mørke.