Go Back
+ servings
Sundere kokos nutella

Sundere kokos nutella

5 fra 1 stemme
Antal: 1 glas
Forberedelse15 minutter

Ingredienser

  • 200 g kokosmel
  • 4 spsk god kakao
  • 6 juicy dadler (uden sten)
  • 1 dl mælk (gerne kokosmælk)
  • 1 nip havsalt

Noter

Det skal ikke blive flydende men være en ensartet masse. Hvis du har lavet hjemmelavet nøddesmør før, så er det stadiet før, at det bliver nøddesmør. Altså der hvor det samler sig i en klump/klumper.

Køkkenudstyr

  • Blender

Fremgangsmåde

  • Blend kokosmel, indtil det begynder at danne en klump.
  • Skrab ned ad siderne undervejs – det tager lidt tid afhængig af din blender (*se note).
  • Blend de andre ting i og prøv dig lidt frem med væsken, indtil du rammer en ønsket konsistens. Det er lidt afhængig af, hvor kraftig din blender er.
  • Smag til med salt og evt. ekstra kakao og kom din nutella på et skoldet glas med tætsluttende låg.
  • Kan holde sig en uge eller to på køl og smager fantastisk på is, kager, pandekager, grød, yoghurt og meget mere.