Go Back
+ servings
Melonsalat med mozzarella, serrano og balsamico

Melonsalat med mozzarella, serrano og balsamico

4.67 fra 6 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

  • 100 g frisk spinat
  • 1 melon (cantaloupe, honning eller galia)
  • 2 avocado (store eller 3 små)
  • 6 skiver parmaskinke (eller serranoskinke)
  • 150 g mozzarella (fx små kugler)
  • 30 g pinjekener
  • 2 tsk honning
  • 3 spsk balsamico
  • flagesalt og friskkværnet peber

Køkkenudstyr

  • Pande

Fremgangsmåde

  • Skyl og fordel det på et fad eller i en skål.
  • Halver avocado, skrab kødet ud og skær det i aflange skiver.
  • Fjern skræl og kerner fra melonen og skær melonkødet i mundrette tern.
  • Fordel melon og avocado oven på spinaten.
  • Rist pinjekerner let på en pande.
  • Rør balsamico og honning sammen.
  • Riv hvert stykke skinke i 2 aflange strimler og fordel dem oven på salaten sammen med kugler / stykker af mozzarella.
  • Fordel balsamico dressing på toppen og drys med ristede pinjekerner, flagesalt og friskkværnet peber.