Go Back
+ servings
Chiagrød med bær, flødeskum og kokossukker

Chiagrød med bær, flødeskum og kokossukker

Nogle dage kræver luksusmorgen. Og det er præcis, hvad denne chiagrød med bær, flødeskum og kokossukker er.
5 fra 2 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse5 minutter
Køletid10 timer

Ingredienser

  • 5 spsk chiafrø
  • 4 dl væske (mælk, kokosmælk eller plantemælk)
  • 100 ml fløde (piskefløde eller soyafløde)
  • kokossukker (alternativt rørsukker eller brun farin)
  • 100 g friske bær

Fremgangsmåde

Aftenen før

  • Rør chiafrød og væske sammen i en skål.
  • Dæk det til og stil det på køl natten over.

Servering

  • Fordel chiagrøden i 2 glas/skåle. Hvis det er klumpet lidt sammen, kan du lige piske det med et piskeris.
  • Pisk fløden til flødeskum og top din chiagrød med flødeskum, kokossukker og friske bær.