Go Back
+ servings
Vegetarburger med spinat-ostebøffer og hjemmerørt tartarsauce

Vegetarburger med spinat-ostebøffer og hjemmerørt tartarsauce

5 fra 1 stemme
Antal: 4 personer
Forberedelse20 minutter

Ingredienser

Tartarsauce

  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche
  • 2 spsk kapers (finthakket)
  • 2 spsk cornichoner (finthakket)
  • 2 spsk persille (finthakket )
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1/2 citron (safte )
  • salt og peber

Samling

  • 4 burgerboller – købte eller hjemmelavede
  • 4 spinat og osteburger (bøffer fra Hälsons Kök)
  • 3 blommetomater
  • salat
  • 2 avocado

Fremgangsmåde

Tartarsauce

  • Rør alle ingredienserne sammen og smag til med ekstra sennep, citronsaft, salt og peber.

Samling

  • Varm spinat og ostebøfferne efter anvisningen på pakken, så de bliver lidt sprøde.
  • Varm også bollerne med de sidste par minutter, så de bliver lune.
  • Skær grønt i mindre stykker og saml så din burger med tartarsauce, sprøde spinat-ostebøffer og grønt.