Go Back
+ servings
Grøntsager i rød karry og kokosmælk

Grøntsager i rød karry og kokosmælk

5 fra 2 stemmer
Antal: 4 personer
Forberedelse30 minutter

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 cm frisk ingefær
  • 2-4 tsk karrypasta (alt efter hvor stærk den er)
  • 4 gulerødder
  • 1 broccoli
  • 250 g edamamebønner (løse fra frost)
  • 1 Knorr fond “du chef”
  • 4 dl vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 spsk fishsauce
  • 2 spsk sukker
  • 3 spsk soyasauce
  • 2 spsk peanutbutter
  • 1/2 citron (saften)

Til servering

  • ris
  • koriander
  • peanuts

Køkkenudstyr

  • Gryde

Fremgangsmåde

  • Skræl løg, hvidløg og ingefær, hakke det fint og stege det et par minutter i en gryde i en spsk sesam- eller olivenolie sammen med karrypasta.
  • Skær gulerødder og broccolistok i tynde skiver og resten af broccoli i buketter.
  • Kom det i gryden sammen med edamamebønner og steg et par minutter.
  • Tilsæt fond, vand, kokosmælk, fishsauce, sukker, soyasauce og peanutbutter og lad det simre i 10-15 minutter, til dine grøntsager er klar.
  • Kog samtidigt ris.
  • Smag til med citronsaft, salt og evt lidt mere fishsauce.
  • Server dine grøntsager i rød karry med ris, koriander og saltede peanuts.