Rør hvedemel, natron, kakao og 0,5 tsk flagesalt sammen og hak mandler fint og kom dem i også.
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
Smuldr smørret i melet med fingrene, til klumperne er væk.
Rør æggeblandingen i, til du har en ensartet masse.
Kom film over skålen og lad den hvile i køleskabet i 45-60 minutter.
Blend tahin, kokosolie og honning sammen til det tykner lidt. Kom det i en skål og stil i fryseren.
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Tril/form dejen til aflange pølser på tommelfingertykkelse – der kan kun være tre på en plade med lidt mellemrum i mellem, da de flyder en del ud. Jeg fik 6 pølser (dvs 2 plader). Tryk dem en anelse flade.
Rul små kugler af den frosne tahin-karamel og læg dem i en stribe langs midten af pølsen med et par millimeters mellemrum. Drys lidt flagesalt på toppen.
Bag dem i 10-12 minutter. Cirka 10 minutter for en mere chewy småkage / 12 minutter for en sprødere småkage.
Skær dem ud i skrå snitter, så snart de kommer ud af ovnen og lad dem afkøle på bagepapiret på en rist.
Når snitterne er helt afkølede, kan du nemt skille dem helt ad med en kniv eller spatel. Opbevar i en lufttæt dåse.