Denne salat med laks, ærter og dilddressing er en simpel salat, der smager glimrende til aftensmad med lækkert brød eller kogte kartofler til eller til frokost og på madpakken.
5 fra 1 stemme
Servings: 2personer
Forberedelse10 minuttermin
Tilberedelse12 minuttermin
Ingredients
2laksefileter
1hjertesalat
2dlfriskbælgede ærter
0,75dlmandler
1dlcremefraiche(18 %)
1bundtfrisk dild
honning
salt og peber
Noter
Denne salat med laks er også perfekt på madpakken. Vil du have den til at mætte mere, kan du eksempelvis tilføje kogte byg, korn, kartofler eller lignende.
Køkkenudstyr
Minihakker
Fremgangsmåde
Placer laksefileter på en bageplade eller i et lille ildfast fad med bagepapir.
Drys med salt og peber og bag dem ved 175 grader i 10-12 minutter.
Rist mandlerne med de sidste 5 minutter.
Skyl dild og dup det tørt.
Blend dild med cremefraiche, 1 tsk honning og lidt salt og peber. Smag til.
Fordel blade af hjertesalat på et fad. Drys ærter over.
Del laksefileterne i lidt mindre stykker og hak mandlerne groft.
Fordel begge dele på fadet og dryp med klatter af dilddressing. Drys evt med lidt flagesalat og friskkværnet peber.