Ny funktion på bloggen: Måltidsknappen – få leveret ingredienserne til dine yndlingsopskrifter

30. januar 2020
Måltidsknappen - levering af indkøb til døren
Dette billede er faktisk taget i Holland, hvor jeg her prøvede et lignende koncept, som fungerede så fint.

Jeg har glædet mig til at dele det her med jer. Der er nemlig i dag lanceret en ny funktion her på Anna-Mad. En funktion, der er blevet arbejdet på gennem det sidste halve år. En funktion, der kan gøre hverdagen endnu nemmere for dig. Og mig for den sags skyld. Jeg har nemlig indgået et samarbejde med REMA 1000’s online dagligvarebutik og deres udbringningskoncept Vigo, hvor du kan tilføje dine yndlingsopskrifter til kurven direkte her på bloggen og få dem leveret direkte til din dør.

Hvordan fungerer Måltidsknappen?

Måltidsknappen

Måltidsknappen fungerer sådan, at du starter med at vælge en eller flere opskrifter på bloggen og lægger dem i kurven. Det kan du gøre lige under titlen på indlægget. Her kan du lige tjekke, om alle ingredienser er der. Du har også mulighed for at gå videre ind til REMA 1000 og tilføje andre ting til indkøbslisten, som du mangler. Toiletpapir, havregryn, smør, mælk eller lignende. På den måde kan du omdanne opskrifterne her på bloggen til en indkøbsliste med produkter, der herefter kan købes online og blive leveret direkte hjem til din dør gennem Vigo, når det passer dig – endda inden for få timer. Første gang er helt FRI FRAGT og ellers koster det fra 19 kroner.

Prøv det nye koncept Måltidsknappen ved at tilføje en af dine favoritopskrifter til kurven og få den leveret direkte til døren. For eksempel: https://anna-mad.dk/2019/01/03/fyldt-kyllingebryst-med-floedeost-pesto-og-soltoerrede-tomater/

Hvad er Vigo?

Vigo er en vareleveringstjeneste, hvor du kan bestille dine råvarer online og få dem leveret til din dør. Uanset hvor i landet du befinder dig. Men det er formentligt lidt anderledes, end dem du kender på forhånd. Vigo er nemlig et deleøkonomisk udbringningsfælleskab, hvilket betyder, at det er almindelige mennesker, der lige tager din pose med, når de alligevel er nede at handle. Det er en mere social, bæredygtig og lokal måde. Når du placerer en ordre, får du at vide, når den er blevet taget af en anden. Og så kan du tracke din levering, helt indtil den når din dør. På den måde kan du få hjælp til dine indkøb og gøre hverdagen lidt nemmere. Det kunne jeg i hvert fald godt bruge, når hverdagen går lidt for stærkt, eller dagen er lidt for lang.

Lad mig give dig et eksempel:

måltidsknappen - få indkøb leveret til din dør

Uanset om det er en enkelt opskrift, eller om du måske har lyst til selv at sammensætte en madplan for ugen, så trykker du på “Læg i kurv” under titlen på indlægget, hvor den herefter bliver tilføjet og kommer ud i en liste til højre. Her kan du både se en oversigt over opskrifter og råvarer, du har valgt. Du kan også ændre antallet af personer, der skal handles ind og laves mad til. Hvis der skulle være en råvarer, de ikke har, vil de forsøge at tilbyde et lignende produkt. Hvis varen slet ikke forhandles, vil du altid få det at vide.

Når alle opskrifter er tilføjet, kan du trykke på “få leveret direkte til døren“. Her bliver du sendt videre til REMA 1000’s hjemmeside, hvor du også kan tilføje flere ting til din indkøbsliste, hvis du nu skulle mangle andet. Og så vælger du bare leveringstid, og så bliver dine varer leveret til dig. Der er fri fragt på din første levering og herefter koster det fra 19 kroner for levering. Helt uden minimumskrav, hvilket betyder, at du sagtens kan få leveret for bare én opskrift også.

Sidder du inde med flere spørgsmål, eller er der andet, der er uklart? Så kan du læse meget mere på Måltidsknappen.dk – her finder du også FAQ og lignende.

Jeg er også meget interesseret i at høre, hvad du synes. Er det noget, du kan bruge? Så efterlad endelig en kommentar nedenunder eller send mig en mail ♡


    Svar