Livet som madblogger og lidt om fremtiden

27. januar 2019

Livet som madblogger{Et lille billede fra DM i toast forrige sommer}

Det her indlæg bliver et af de lidt anderledes. Rigtig søndagslæsning. Helt uden en opskrift. Så hvis du kun læser med for opskrifterne, kan du bare scrolle videre. Hvis du derimod har lyst til at få indblik i livet som madblogger og høre lidt om, hvad der kommer til at ske det næste halve år – så læs med. Det bliver et teksttungt indlæg. Der kommer nemlig til at ske en del hos mig, hvilket betyder, at bloggen her måske/måske ikke kommer til at være mere stille end normalt.

Livet som madblogger

Da jeg startede det her madunivers for mere end 6 år siden, havde jeg absolut ingen ambitioner. Det med at tage billeder var eksempelvis bare noget, der skulle overstås, og det var lige meget, om billedet var skævt. Lyset gult. Eller maden brun og lad os bare sige det: ikke særlig appetitlig at se på. Se bare her eller her haha. Men i dag kunne jeg ikke forestille mig noget andet. Jeg har oparbejdet en kæmpe kærlighed for mad, jeg har lært helt enormt meget og jeg mødt de dejligste mennesker igennem min hobby. Sidstnævnte er nok noget af det bedste ved det hele. Og så har jeg et arbejde, som jeg elsker. At lave mad, tage billeder af det og dele det med jer.

Blogbranchen og livet som madblogger så helt anderledes ud for bare 5-10 år siden. Der var altså ikke rigtig noget, der hed influencer, blogsamarbejde og affiliate marketing. Det var noget af det vildeste, da jeg første gang blev spurgt om et samarbejde. Og det er det stadig. Tænk at der er virksomheder derude, der har lyst til at samarbejde med mig! Jeg ved godt, at vi har janteloven og alt det der. Men jeg er faktisk ret stolt og har stadig svært ved at forstå det. At jeg laver det, jeg elsker, at I er så mange, der læser med, og at jeg stadig er igang her 6 år senere.

Jeg ved godt, at det er noget, alle madbloggere siger, men jeg bliver så glad og stolt, når jeg kan se, at I laver mine opskrifter. En del af jer er søde at tagge mig på Instagram, sende mig billeder af jeres mad eller skrive til mig. Og der er alligevel 220.000 læste indlæg her på bloggen om måneden – det er jo helt vildt! Mange spørger mig, hvor jeg får al inspirationen fra, og om jeg ikke snart løber tør for ideer. Men tro mig – jeg har den længste liste med madideer, der bare venter på, at jeg kommer igang. Og jeg tænker evig og altid på mad. Det er bare livet som madblogger.

Hvis du har lyst til at læse 22 ting om mig, du (nok) ikke vidste, så finder du dem lige her.

Jeg flytter til Holland !

…I hvert fald de næste 5 måneder. Jeg skal nemlig på udveksling i forbindelse med mit studie, og jeg rejser på torsdag. Det er både spændende og skræmmende på en og samme tid. Jeg læser kommunikation og har valgt at tage et semester i Utrecht, der ligger en halv times togtur fra Amsterdam. Det skulle være en helt vildt hyggelig by med kanaler og god mad. Jeg ved selvfølgelig ikke rigtig, hvad der kommer til at ske dernede, og jeg har tænkt meget over, hvad jeg skal gøre med bloggen. Kan den bare stå i 5 måneder, hvorefter jeg kan vende tilbage, som om alting var som før? Kan jeg fortsætte dernede? Jeg er kommet frem til, at jeg vil tage det, som det kommer. Har jeg tid og lyst til at lave mad dernede, så gør jeg det. Jeg tager i hvert fald mit kamera med, og så må vi se, hvad der sker.

Jeg har brugt den sidste måned på konstant tøm-skabene-mad. Det kan altså anbefales! Jeg lavede en liste med alt det, der var i skabe, skuffer, køleskab og fryser, som jeg kunne kigge på, hver gang jeg skulle lave mad. Jeg har også brugt tiden på at pakke mit værelse ned, som jeg lejer ud, imens jeg er væk. Og så har jeg brugt tiden på at afslutte fjerde semester herhjemme med en eksamen i kampagneplanlægning og vigtigst af alt: at være sammen med familie og venner, som jeg kommer til at savne helt utrolig meget.

Jeg har forberedt lidt opskrifter det sidste stykke tid, som jeg kommer helt sikket til at kigge forbi med. Også med et par madplaner, muligvis et nyt koncept og måske nogle tips til byen, at studere i udlandet eller lignende. Og på Instagram hvis du har lyst til at følge med der. Hvis der skulle sidde nogle af jer derude, der har spørgsmål, ønsker, tips til Utrecht eller andet på hjertet så skriv endelig en kommentar herunder. Selvom jeg er i Holland, er jeg ikke længere end en besked væk ♡

    Svar