✮ Glimt af februar og marts ✮

4. april 2018

Så er vi sørme allerede kommet til april måned. Hold nu op hvor går tiden bare stærkt! Og ja jeg lyder pænt gammel, når jeg siger sådan, men det gør den altså. I får i denne omgang glimt både fra februar og marts måned, fordi pludseligt var de bare væk. Jeg er jo startet i praktik, som jeg også har fortalt om lige her. Og det er fuld tid, så det går rigtig meget af min tid med lige nu. Jeg har blandt andet lavet denne guide. Derudover prøver jeg at presse venner og veninder, familie, træning, madlavning, blogarbejde og afslapning ind – så der er masser at se til.

Jeg har i den seneste tid arbejdet en del, arrangeret og afholdt rustur (og dertil lavet mad til 70 mennesker med et par af mine medstuderende), spist et par lækre steder i København, lært byen endnu bedre at kende i forbindelse med mit arbejde og brugt tid med min dejlige familie og søde venner.

I april glæder jeg mig til påskefrokost og familietid, venindeaftaler, køkkeneksperimenter, diverse fødselsdage, madklubber og masser af mere arbejde. Det bliver godt! Jeg har som altid samlet opskrifter og hverdagsglimt fra måneden (i dette tilfælde månederne), der gik nedenunder – hvis du nu skulle have misset en enkelt eller to 😉

Læs også: Tidligere månedsglimt her.

glimt

Opskrifter og indlæg fra februar og marts:

 

Hverdagsglimt fra fotorullen:

f2967dcc-3bf7-41eb-a7d0-8cdb6634fa25 { Første dag på det nye praktiksted, og jeg fik den fineste buket blomster. Og var pænt glad }

0f42b0d9-80a9-4581-be91-15faab9f2e54 { I forbindelse med det nye job har jeg også været en masse nye steder. Blandt andet her, på toppen af Marmorkirken på en iskold men solskinsrig dag i februar med den fineste udsigt over København }

wolt{ Jeg har fået prøvet en masse gode steder i byen. Blandt andet med appen Wolt, der leverer lækker mad fra steder som California Kitchen, Yoburger, Jagger og Maui, som denne pokebowl kommer fra. Hvis du bruger koden “ANNAMAD” får du 50 kr rabat på din første ordre. Jeg får samtidigt 50 kroner, og du kan oprette din egen kode }

img_5940 { Min veninde Rebecca og jeg havde længe snakket om at besøge The Corner 108, og det fik vi endelig gjort. Meget anbefalelsesværdigt! Lækker surdejsbolle, pisket smør, ost og et stykke wienerbrød med kaffe kombucha glaze og de smukkeste smør-lag. Og en GOD kop kaffe til }

img_6104 { I er også ret mange, der har lavet mine opskrifter og tagget mig på Instagram. Her ser I min veninde Nina, der har lavet disse kokos-karamel snitter. Og hun har vist lavet dem tre gange siden. Sød er hun! Men de er også pænt gode og lidt for farlige at kende til }

img_5948 { Jeg har også holdt mexi-madklub med søde damer: Maria, Simone og Anna for et par uger siden. Vi gik all in på mexibowls med grove ris, salsa, søde kartofler, guacamole, bønner, nachos mm. Det var goooodt }

img_6097 { For et par søndage siden inviterede jeg min familie til brunch i lejligheden. Den stod på friskbagte boller, blåbærpandekager, kokos-nutella og chiagrød med mango og kokos – de sidste tre kommer der snart opskrift på }

img_6085 { Nok en af de pæneste og lækreste madder jeg har fået i lang tid. Mød en ricotta-blåbærtoast fra Apollo bar }

img_6189{ Min mormor og morfar havde fødselsdag i sidste weekend, og jeg havde lavet en stor portion rocky road til dem. En simpel version med mørk chokolade, ristede valnødder og frysetørrede hindbær }

    Svar