✮ Glimt af november ✮

1. december 2017

Glædelig 1. december! Så er vi sørme nået hertil. Ih hvor har jeg glædet mig! Det har virkelig været en sindssygt travl november måned for mit vedkommende, og jeg har slet ikke haft tid til alt det, jeg ville. Det er gået lidt udover bloggen. Men jeg har en god undskyldning – jeg har skrevet en stor eksamen de sidste uger, som jeg skal op og forsvare i næste uge. Så er jeg klar igen. I november har jeg også spist julefrokost med en masse søde bloggerdamer, været til Bloggers Delight netværksmiddag, inviteret til middag på P Eatery, spist en masse lækker mad og været et smut i Århus på trods af travlhed. Find en masse hverdagsglimt nedenunder.

I december glæder jeg mig til at være færdig med min eksamen, til ultimativ julehygge, til at tilbringe tid og jul sammen med min familie, til en forlænget weekend i Hamborg med min far, holde julemadklub, tage til julebanko, starte nyt samarbejde op til bloggen og spise en masse lækker julemad. And, risalamande, konfekt, brunkager, gløgg. Mums. Her kommer jeg! Jeg har som altid samlet opskrifter og hverdagsglimt fra måneden, der gik nedenunder – hvis du nu skulle have misset en enkelt eller to 😉

Læs også: Tidligere månedsglimt her.

skaermbillede-2017-11-29-kl-13-35-43

Opskrifter og indlæg fra november: 

Hverdagsglimt fra fotorullen:

348f13ce-5e2c-4225-9575-7cdaf546f2e9{Sponsoreret – jeg blev inviteret forbi P Eatery restauranten for at prøve deres nye sambuca menu. Det her var desserten, der bestod af rødbedesorbet, mørk chokoladeskal, frossen yoghurt sne og små sambuca gele-dutter. Mega lækkert!}

7b0fb53c-6b88-461c-bdf6-14ceccd3c36e{Den føromtalte julefrokost hos min søde veninde Camille med en masse søde bloggerdamer og alt for lækker mad}

img_5507{Meget koncentreret behind the scenes-billede taget af søde Katharina}

7269e54d-ed82-4ceb-a140-9f553850216e{Inden julefrokost havde jeg lavet disse havregrødspandekager til Camille og jeg, og vi greb muligheden for at style lidt}

Processed with VSCO with f2 preset{Ultimativt hverdagsbillede. Der er to forskellige måder at anrette en frisk forårsrulle-i-skål på. Gæt selv hvilken bloggeren aka undertegnede har anrettet}

4eacac87-7bbc-4e01-9a0d-0f2f622a7155{Før omtalte eksamen handler om dette flotte slot. Helt præcist en kommunikationsstrategi for dem – kan du gætte hvilket?}

image1{Sponsoreret gave. Jeg har fået tilsendt en lækker (og pæn) kalender fra Karamelleriet af KitchenOne}

img_5475{Jeg har testet den nye Olioli på Gammel Kongevej med min mor efter en tur i svømmehallen. På ingen måde sponsoreret – men virkelig lækkert. Fik en skål med lækker laks og gomadressing}

2abcf4a5-2e88-4dd1-b018-fbda40b76e8b{Sponsoreret gave. Jeg skulle have været til Odense Marcipan blogevent, men jeg blev forhindret pga. studiet. Men jeg var så heldig at få en lækker (og farlig) goodiebag alligevel}

 

 • Reply
  Tina KH
  1. december 2017 at 14:37

  Sikke dejlig november og lækker spise du har haft:-)
  Jeg glæder mig også til sød julestemning i det rolige.
  Tak for inspiration og en dejlig 1.december til dig:-)

  • Reply
   Anna Bartels
   1. december 2017 at 14:40

   Meget i lige måde Tina.
   Tak for din kommentar ♡

Svar