12 opskrifter til din røremaskine og blender – hvad kan de bruges til?

13. november 2017

Opskriftertilblendersponsoreret-bosch

Ideer til opskrifter til din røremaskine og blender. Har du eller ønsker du dig en røremaskine eller blender derhjemme? Og undrer du dig over, hvad de egentlig kan bruges til? Så er du kommet til det rigtige indlæg. Jeg har nemlig, som tidligere fortalt, testet en lækker OptiMUM køkken-røremaskine og en Vitastyle blender fra Bosch. Aller først vil jeg gerne fortælle lidt om maskinerne og derefter har jeg lavet en lille guide med kategorier, ting og opskrifter til din røremaskine og blender. Hvis du vil læse mere dybtgående med maskinerne og se de opskrifter, jeg har lavet med dem tidligere, så kan du finde et lækkert pull-apart brød med hvidløgssmør og ost (lavet med røremaskine) og bagt tomatsuppe med timian-yoghurt (lavet med blender).

Vitastyle blender (mix and go-funktion + minihakker)

For et par uger siden udgav jeg et indlæg, hvor jeg havde testet Vitastyle blender-sættet. Vinderen af konkurrencen blev Tina KH, og jeg har sendt en mail afsted til hende. Det består af et sæt med 3 dele. Det første er den egentlige blender, der ikke er kæmpe stor og derfor sagtens kan stå fremme. Derudover er der en 500 ml to-go flaske og en minihakker på 200 ml. Du kan blende direkte i dem, komme låg på og tage med, såkaldt mix and go. Den på 500 ml kan du eksempelvis lave smoothie i, skrue låg på og tage med på farten. Den mindste er god til fx at hakke nødder eller løg. Det er en pæn og kraftig blender med kabinet i rustfrit stål og kande i thermosafe glas, der kan tåle alle temperature fra is til varme supper. Herunder har jeg samlet kategorier for opskrifter, du kan bruge din blender til. Du kan bare trykke på de forskellige links for at komme til opskrifterne.

Opskrifter du kan lave med din blender/minihakker:

OpskriftertilrøremaskineOptimum køkken-røremaskine

Den første maskine jeg testede i foråret var køkken-røremaskinen, og den har jeg brugt virkelig meget siden. Jeg bruger den til alt, der skal æltes eller piskes. Røremaskinen er nem at gøre ren, har en ekstra stærk motor på 1500 watt og indbygget vægt, så du kan veje ingredienser til opskriften direkte i skålen. Du kan også indstille røretiden manuelt med den indbyggede timer eller bruge SensorControl, så du automatisk får perfekt æltet dej, pisket fløde eller æggehvider. Den tæller også minutter, så du nemt kan se, hvornår den har æltet i ønsket tid. Maskinen er lavet af metal, skålen på 5.5 liter i rustfrit stål og gjort ekstra kraftig for at optimere maskinens levetid. Herunder har jeg samlet kategorier for opskrifter, du kan bruge din røremaskine til. Du kan bare trykke på de forskellige links for at komme til opskrifterne.

Opskrifter du kan lave med din røremaskine:

 • Reply
  Tina KH
  13. november 2017 at 16:28

  God eftermiddag søde,
  du har så mange gode opskrifter og idéer, at jeg må i gang med at prøve dem af.
  nøddesmør, nougat osv. havde jeg aldrig selv kommet på at bruge disse dejlige maskiner på.
  Jeg takker tusinde gange for at jeg vandt dem, så jeg kan komme i sving med at lave en masse spændende her fra din inspirerende blog:-)
  Efter min ulykke kan jeg nemlig ikke selv røre og ælte dej, det er nu ikke længere et problem, tak:-)
  Så jeg glæder mig til at modtage køkkenmaskinerne og få dem sat til strøm og så i sving.
  Rigtig god dag til dig Anna og tak for en masse inspiration:-)

  • Reply
   Anna Bartels
   13. november 2017 at 20:24

   Det er jeg bare så glad for at høre Tina! Hvor er du sød.
   Jeg håber, at du bliver glad for maskinerne 🙂

   • Reply
    Tina KH
    14. november 2017 at 12:43

    Hej Anna,
    du kan tro jeg er glad, det er simpelthen den største gave jeg nogensinde har fået og så er den praktisk for mig, så bare så dejligt:-) Og jeg har i mange år ønsket mig sådanne køkkengrej, virkeligt lækkert:-)
    God dag til dig.

Svar