Inspiration til sommerens picnic: Mad til at tage med / luksus madpakke

16. juli 2017

madpakkepicnicJeg startede egentlig med at lave dette indlæg som en madplan, men jeg synes mere, at det endte med at blive en inspirationsliste til kombinationer, der er gode til at tage med på en picnic i det gode sommervejr. Jeg har i hvert fald sammensat nogle af de ting, jeg kunne finde på at pakke tage med i en picnickurv eller som (luksus) madpakke. 7 forskellige picnickurve finder du derfor herunder. Og der er masser af gode klassikere som pølsehorn, spyd og kartoffelsalat, men de er alle tilføjet et lille twist og serveret med noget eller i en ny version, der måske er lidt mere utraditionel.

Om det så bare er familien eller venner, så er jeg sikker på, at du nok skal imponere. Du kan også sammensætte flere af elementerne for en buffet eller en kæmpe picnic, hvis du har mod på det. Jeg har i hvert fald tænkt mig, næste gang solen skinner, at pakke en picnickurv, tage den med ned i parken, sætte mig på et tæppe og nyde det gode vejr. Det er lige, hvad sommer og ferie er for mig.

 

Jeg håber, at det kunne give jer lidt inspiration. God fornøjelse med at fylde og nyde picnickurvene. Og god sommer! Jeg smutter til Amsterdam i næste uge – I kan altid følge med på Instagram @annabartels 🙂

    Svar