✮ Glimt af juni ✮

4. juli 2017

Så træder vi ind i sommerens anden måned. Det går alt for stærkt, og juni har været fyldt med virkelig mange gode ting. Alt fra Distortion til familie- og venindeaftaler, virkelig meget lækker mad og solskin. Jeg har været til event med Taverna og lave lækre burgere, været til diverse madklubber, studenterfester og fået sommerferie. Og så er jeg begyndt på en brunch guide til bloggen. Jeg har allerede besøgt Hønen & Ægget, Sidecar og Cafe Livingstone og har flere gode steder på programmet over sommeren, inden jeg samler det hele i en guide til sidst. Skriv endelig en kommentar nedenunder, hvis der er nogle, jeg bare skal prøve!

Næste måned, juli, bliver også fyldt med gode oplevelser. Jeg skal på tour de Vestjylland med min søster og bedsteforældre, til Amsterdam med min søster og sidst på måneden til Rhodos på et sportshotel med min mor, far og søster. Det bliver slet ikke dårligt, men det kommer også til at betyde, at der bliver lidt mere stille her på bloggen for mit vedkommende. Men jeg har også et par spændende projekter med bloggen, og så skal jeg selvfølgelig spise mere brunch, så jeg kan teste alle de gode steder i København.

Jeg har som altid samlet opskrifter fra måneden, der gik nedenunder – hvis du nu skulle have misset en enkelt eller to 😉

Læs også: Tidligere månedsglimt her.

madjuni

Opskrifter og indlæg fra juni: 

    Svar

    Instagram