✮ Glimt af februar ✮

2. marts 2017

Så har vi (endelig) overstået vinterens sidste måned, og jeg satser stærkt på, at foråret snart vil vise sig. Jeg glæder mig nemlig til solskin og varmere dage. Jeg slutter som altid måneden af med at kigge på glimt, oplevelser og opskrifter fra måneden, der gik. Februar har været en ret vild måned for mit vedkommende, da jeg er startet på nyt studie. Det er helt fantastisk, spændende og de sødeste mennesker, så jeg glæder mig til at dykke endnu mere ned i det.

Derudover har jeg spist en masse god mad ude i denne måned, hvilket du måske har set, hvis du følger mig og mine insta-stories. Jeg har fx været til henholdsvis en hjemmelavet pizza-madklub og efterfølgende kinesisk madklub, været på Papirøen og spist brunch af flere omgange. Jeg har også delt en lille omgang nem hverdagsmad på Instagram, som er min favorit for tiden. Derudover er min første opskrift som BTs grøntsagskok kommet i avisen i søndags, og jeg er så glad for al den gode modtagelse, søde beskeder og kommentarer fra jer.

I marts glæder jeg mig til et spændende ostelaboratorium, endnu mere brunch og hygge med familie og venner, at skulle deltage i (og holde) endnu en omgang madklub og sidst men ikke mindst til anden opskrift i BT søndag den 26. marts. Jeg har som altid samlet opskrifter fra måneden, der gik nedenunder – hvis du nu skulle have misset en enkelt eller to 😉

Læs også: Tidligere månedsglimt her.

madfebruar

Aftensmad og frokost: 

 

soedtfebruar

Morgenmad, bagværk og søde sager

 

    Svar

    Instagram