Pimpede fuldkorns foccacia og pølsehorn med spicy karry-ketchup

8. februar 2017

img_2157Indlægget er lavet i samarbejde med Tulip / Sponsoreret

For ikke så længe siden blev jeg kontaktet af Tulip, der lige har lanceret nogle nye fuldkornssnacks. Umiddelbart havde jeg altid troet, at Tulip var mest pålægsorienteret, men da jeg fandt ud af, at de nu har fuldkornssnack, var jeg meget frisk på at teste dem. Perfekt til en som mig, der lige er startet på studie og nu skal have madpakke med hver dag. Jeg har tidligere lavet et samarbejde med dem (det kan du finde her), og denne gang har jeg fået tilsendt deres nye mini fuldkorns pølsehorn og mini fuldkorns foccacia med ost og pølse.

Begge fuldkornssnacks er med 30 % fuldkorn, kan ligge i fryseren klar til at putte direkte i madpakken og dermed fungere som fryseelement og langsomt tø op, klar til frokost eller i løbet af 10-14 minutter lunes sprøde i ovnen til eftermiddagssnack-sulten. Det er altså super nemt og hurtigt, men jeg havde dog alligevel lige lyst til at vise, hvordan man kan peppe sådan en snack endnu mere op. De små foccacia har jeg derfor toppet med frisk persille, en nem grøn persillepesto og flager af parmesan, og til pølsehornene har jeg bikset en lynhurtig og let spicy karry-ketchup sammen.

img_2198img_2211

Det er super fedt, at begge produkter indeholder fuldkorn, så de derfor bliver sundere og mætter længere. De blev sprøde og lækre lune efter en tur i ovnen, og så synes jeg virkelig, at den grønne pesto og den spicy karry-ketchup klædte fuldkornssnacks’ne og pimpede dem lidt. Det er smart, at de ligger klar i fryseren til en hurtig snack på farten, og min veninde og jeg flækkede også en foccacia på midten, kom toppingen indeni og så havde vi en hurtig, frisk sandwich til madpakken. Smart!

img_2159 img_2168

Nem persillepesto med solsikkekerner

 • 2 håndfulde frisk persille
 • en lille håndfuld solsikkekerner
 • olivenolie og citronsaft
 • salt og peber


Så nemt er det: 
Start med at riste solsikkekernerne på en pande, til de bliver gyldne. Blend dem i en minihakker sammen med persille, et godt skvæt olivenolie og citronsaft og godt med salt og peber. Smag til og blend til du har den ønskede konsistens. Kan holde sig en god uges tid på køl.

 

Lynhurtig, let spicy karry-ketchup

 • 1 lille dåse tomatpure
 • samme mængde ketchup som ovenstående
 • 1 stor tsk karry, mild (fx Madras)
 • 1/2 tsk chiliflager (eller mere for ekstra kick)


Så nemt er det: 
Rør alle ovenstående ingredienser sammen og smag til efter din smag. Kan holde sig en uges tid på køl.

  Svar

  Instagram