✮ Glimt af oktober ’16 ✮

30. oktober 2016

Er jeg den eneste, der synes, at tiden flyver afsted? Jeg synes lige, at det er blevet efterår, og nu går vi så ind i årstidens sidste måned. Som altid slutter jeg måneden af med at snakke lidt om måneden, der gik, oplevelser og opskrifter derfra, og selvom det er et indlæg, der tager lidt ekstra tid at lave, så er det samtidigt et af mine yndlings. Det er så hyggeligt at se tilbage på måneden og de tidligere måneder, hvad der skete, og hvad jeg glædede mig til i den kommende. Jeg håber, at I også synes, at det er hyggeligt at læse med? 🙂

Oktober har for mig været ret vild! Jeg startede måneden med at vende tilbage fra og fordøje den bedste tur i New York – har I forresten set min guide til byen? Jeg har også sagt mit job op som lærervikar, pakket alle mine (virkelig mange) ting ned i flyttekasser, kørt til København og båret det hele op på 5. sal i min egen, nye lejlighed. Det er altså ret vildt! Der har derfor været masser af ting at se til her den sidste del af måneden, men jeg har alligevel haft tid til at besøge nogle lækre steder i København som fx Souls, Mahalle og Grød.

I morgen fylder bloggen 4 år, og det er helt vildt at tænke på! Tænkt at det er 4 år siden, jeg startede bloggen. Og det alt sammen kunne ikke have været uden jer. Millioner tak! ♡ Vi tager lige 4 år mere ik? Husk at du kan se tidligere månedsglimt her, og hvis du skulle have misset en opskrift eller 2, kan du bare trykke på dem herunder.

madoktober

Aftensmad og tilbehør:

soedtoktober

Bagværk og søde sager:

 • Reply
  Freja
  30. oktober 2016 at 11:49

  Jeg er vild med suppe for tiden, måske skulle jeg lave den der lækre blomkålssuppe inden længe! 🙂

  https://frejalyngbo.wordpress.com

  • Reply
   Anna Bartels
   30. oktober 2016 at 13:47

   Det lyder som den bedste ide Freja! 🙂

Svar

Instagram