En dag i mad #3

27. september 2016

Endagimad3Selvom jeg faktisk lige nu befinder mig i New York, hvilket du måske har set på Instagram, så har jeg alligevel forberedt et en-dag-i-mad indlæg til jer. Det er faktisk en af mine yndlings indlæg at læse hos bloggere, fordi jeg synes, at det er sjovt at få indblik i, hvad andre spiser på en normal dag. Det er i hvert fald noget, jeg finder ret meget inspiration i, og jeg håber, at mine hverdagsmåltider også kan gøre det for jer 🙂

De 3 måltider fra denne dag var for en uges tid siden, hvor jeg havde god tid til at lave og spise morgenmad med familien, skulle lave en hurtig salat, jeg kunne tage med på madpakken til frokost og havde en tøm-køleskabet aftensmad med alt godt fra køleskabet. Ofte synes jeg faktisk, at det er det med frokosten, der er det sværeste. Især hvis man skal hurtigt ud af døren og ikke vil have den samme kedelige rugbrødsmad med som altid. Har I det på samme måde? Og hvad spiser I så?

Læs også: En dag i mad #1 eller En dag i mad #2

Bananpandekager og frugtsalat photo IMG_0436_zpsxp0dxugk.jpg
{Om morgenen havde jeg god tid og kunne spise morgenmad med familien. Vi havde en masse frugt i køleskabet som nektariner, melon, kiwi, æbler og blåbær, som vi skar ud og blandede i en skål som frugtsalat til bananpandekager. Opskriften til bananpandekagerne kan du finde her}

Salat med kikærter, grønt og feta photo IMG_1003_zps9efwsra3.jpg
{Min frokost tog jeg med på arbejde, og den var heldigvis nem at lave, da jeg skulle ud af døren. En halv dåse kikærter, drænet og skyllet, med tern af gulerod, agurk, rød peberfrugt, tomat og feta. Plus lidt citronsaft, salt og peber}

Tøm køleskabet skål med bulgur, grønt, sød kartoffelfritter og hummus photo IMG_0443_zpsey2vpitq.jpg
{Til aften stod den på tøm-køleskabet i en skål. Jeg kogte noget bulgur og kom det i en skål med frisk spinat, agurketern, halve cherrytomater, majs og ovnbagte sød kartoffel fritter, som jeg havde skåret i stave, vendt i lidt olivenolie og krydderier og bagt i ovnen i cirka 30-40 minutter ved 200 grader. Oven på var der en klat hjemmelavet hummus – find nem opskrift her}

    Svar

    Instagram