Ønskeliste til fødselsdag ’16

8. september 2016

ønskeliste

// Indlægget indeholder affiliatelinks //

På tirsdag fylder jeg rundt. 20 år. Hold nu op! Der er sket så meget de sidste par år i mit liv, og jeg er så spændt på at se, hvad de næste år vil byde på. Det er som om, at det sted, jeg befinder mig lige nu, må være et af de tidspunkter, hvor der sker flest ændringer og nye oplevelser i mit liv. Og det er bestemt ikke på den dårlige måde, for jeg går masser af gode ting i møde og føler mig endelig helt voksen, når jeg nu er i 20’erne og snart flytter hjemmefra. Og så er jeg bare vild med fødselsdage, at samle hele familien, fejre, spise god mad og hygge.

Jeg har derfor samlet 10 fødselsdagsønsker på en ønskeliste, både for min egen og min families skyld. Men jeg tænkte, at jeg også ville dele den med jer, hvis I skulle falde over noget, der også ville passe godt ind i jeres køkken. Ønskelisten er primært inspireret af flytningen, da jeg skal ud og have samlet mig en masse ting, som jeg har været vant til at have herhjemme. Som fx en ismaskine, vaffeljern, kageforme og ispinde. Resten af ønskerne synes jeg bare er så fine og ville passe godt til madfoto og foodstyling. I kan bare klikke på nedenstående links for at komme ind til de enkelte ønsker, hvis der er noget, der frister.

Hvis du har fine ting på din ønskeliste, eller måske noget, du tænker, er lige mig, så sæt endelig et link ind i en kommentar herunder. Jeg håber, at I kan finde inspiration i min ønskeliste også. Hav en dejlig dag!

/ 1. Wilfa ismaskine / 2. Day blåstribet krus / 3. Springforme i 3 størrelser / 4. Wilfa vaffeljern / 5. House Doctor skål / 6. Skærebræt af marmor og træ / 7. ‘A’ kop af porcelæn / 8. House Doctor tallerken / 9. Fine to-go opbevaringsglas / 10. Nicholas Vahé ispinde sæt /

 • Reply
  A+K/VenterPaaVinBlog
  9. september 2016 at 14:06

  Smart med navnekop, så bliver ens kaffe ikke forvekslet 😉

  – A

  • Reply
   Anna Bartels
   9. september 2016 at 15:08

   Lige præcis 😉

Svar

Instagram