En dag i mad #2

22. juli 2016

 photo 21610a7c-ffed-4407-a144-aaa6f07d2a0a_zpsu6zdnnhk.pngHej dejlige læsere på den anden side af skærmen! Så kom solen frem, og jeg håber, at I, ligesom jeg, får nydt den lidt, når nu den endelig er her. Jeg er kommet i rigtig sommerstemning, og det er helt sikkert på grund af det gode vejr, men 4 dage i sommerhus med hygge, lækker mad og tid til familien og afslapning har virkelig også været godt. For snart 2 måneder siden (hold nu op tiden går alt for stærkt) delte jeg den første omgang ‘en dag i mad‘, og da der kun var god respons til det, er jeg helt sikkert frisk på at fortsætte. Det er meget sjovt at vise, hvad jeg får at spise på en normal dag, når det ikke er “foto-mad” 😛

Denne omgang hverdagsmad er fra en dag i sommerferien for en uges tid siden, hvor den stod på (god) restemad, tøm-køleskabet og stop spild af mad-retter (og vegetarisk kan jeg også se nu, hvor jeg kigger på billederne), og som man kan se på måltiderne, behøver det slet ikke at være dårligt. En rest pasta, rodfrugter eller risengrød kan sagtens peppes op, omtænkes og sammensættes med andre rester. Hvis du skulle have en kommentar til ‘en dag i mad’-indlæggene eller ønsker en opskrift på noget af nedenstående, så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂

Risengrødsrest med hindbær, ristede mandler og kokos photo FullSizeRender_zpspxyj8etw.jpg{Morgenmaden stod på en rest kold risengrød fra aftenen før rørt med masser af vanilje, toppet med opvarmede hindbær fra frost, ristede mandler og kokosflager. Det er måske ikke risengrødssæson, men jeg er nu vild med det alligevel, og det er meget sjovt at bruge resterne til andet end klatkager. Til denne portion fik jeg et stort glas vand}

Pastasalat med pesto, spidskål, granatæble, avocado og feta photo IMG_9636_zpsb2m58zs3.jpg{I køleskabet gemte der sig også en stor håndfuld kogt pasta, fra en omgang kødboller i tomatsauce, og det vendte jeg med groftsnittet spidskål, avocado, hjemmelavet pesto a la denne, granatæbler og feta. Senere på eftermiddagen fik jeg et æble (min yndlingsfrugt) og en stor kop grøn the med citrus}

Ovnebagte rodfrugter med linser, feta, persille og tahindressing photo IMG_0174_zpsdbngntex.jpg{Til aftensmad havde vi en masse gulerødder og rødbeder, der skulle bruges, så dem bagte jeg i ovnen og toppede med linser, frisk persille, masser af citron, feta og cremet tahindressing. Senere på aftenen lavede jeg min yndlings iskaffe med et drys kanel på toppen}

Jeg håber, at I synes, det er sjovt at se sådan en helt normal dag i måltider. Og samtidigt med disse indlæg vil jeg også gerne benytte lejligheden til at spørge jer. Hvad kan I godt lide at læse på en madblog? Og er der andre ting, I savner eller måske ideer, I vil dele – så ville jeg elske at høre fra jer i en kommentar herunder ♡

Svar