Solskin, picnic og sund take away

17. maj 2016

image2// Indlægget er sponsoreret men min mening er ikke købt //

Det har simpelthen været det skønneste solskinsvejr i lang tid, hvis man altså ser bort fra de sidste 2 dage. Derfor tog jeg en dag i sidste uge min far under armen, kørte til den lokale park og spiste frokost. Men som jeg normalt måske ville have gjort, var det ikke frokost forberedt hjemmefra, men derimod Sunset’s take away Roskilde. Jeg er nemlig blevet spurgt, om jeg ikke havde lyst til at teste en af deres take away varianter. Og jeg må indrømme, at jeg faktisk først skulle overveje en ekstra gang, men kom frem til at det måske kunne være gavnligt for nogle af jer læsere, der ønsker sig hurtig og sund mad på farten.

Jeg er ikke den store take away-person. Det bliver oftest sushi eller indisk, når vi herhjemme henter noget udefra, men jeg kan godt lide tanken om, at Sunset Boulevard serverer en lidt sundere form for fastfood. Og så arbejder min søster faktisk hos deres take away Roskilde, og derfor måtte jeg jo lægge vejen forbi, hvilket jeg så gjorde i sidste uge sammen med min far.

image4Jeg valgte deres Salmon Supreme, en rugbrødssandwich smurt med cream cheese og fyldt med laks, sprød salat, agurk og rødløg. Og så fik den et fint syrligt twist af en agurkerelish, hvilket normalt ikke er min favorit, men her passede den faktisk godt til resten af fyldet. Min far fik også en sandwich, bare med pomfritter og en cola til. Jeg havde inden besøget hos Sunset’s take away Roskilde spurgt min søster, hvilken sandwich der ville være mest mig, og hun svarede deres Salmon Supreme.

Jeg har før fået købte sandwiches, hvor brødet var tørt eller skar i ganen, og hvor der var sparet på fyldet. Men det var altså ikke tilfældet her. Deres rugbrødsbolle overraskede mig meget ved at være frisk og toppet med masser af græskarkerne (hvilket jeg elsker), og så var der ikke sparet på hverken laks, sprød salat eller “snasket-heden” (kan man sige det? 😉 ) i form af cream cheese og agurkerelish. Sådan en rugbrødssandwich kunne jeg godt finde på at efterligne herhjemme eller spise som en sundere form for take away næste gang, jeg er på farten eller skal holde picnic.

// Indlægget er sponsoreret

    Svar

    Instagram