✮ Glimt af december og januar ✮

29. januar 2016

Så er vi sørme allerede kommet til februar måned, og de sidste 2 måneder har fløjet afsted! Derfor får I i dag månedsglimt fra både december og januar på én gang. I december har jeg holdt jul med min dejlige familie og fejret nytår med de sødeste veninder, hvor menuen blandt andet stod på drinks, tapas buffet og den lækreste chokoladekage med lakridsis og hindbærkompot. På bloggen er der også blevet delt 2015’s mest populære opskrifter.

I januar har jeg spist lækker brunch i København (link), fejret min søsters fødselsdag med snaskede kanelsnegle og spist livretten over dem alle. Jeg har i januar måned også sagt mit job som lærervikar op for d. 27. januar at tage på 3 måneders eventyr med min veninde K (link) og forberedt en masse gode opskrifter til jer, som vil blive delt løbende de næste måneder. Og I kan godt glæde jer – der er nemlig nye favoritter iblandt 😉

De næste måneder glæder jeg mig bare til at opleve alle siderne af Asien, menneskene, kulturen og ikke mindst maden. Du kan jo følge med på Instagram, hvis du har lyst? Du kan også se tidligere månedsglimt her. Og hvis du skulle have misset en opskrift eller to i de sidste 2 måneder, så kan du bare klikke på dem herunder. PS du kan nu også følge Anna-mad og få tilsendt en mail hver gang, der er nyt indlæg på bloggen! Du skal bare trykke på “følg blog” i den lille firkant nederst i højre hjørne.

mad

Aftensmad, tilbehør og salater:

 

sødt

Bagværk, kager og andre søde sager:

 

    Svar

    Instagram