✮ Glimt af november ✮

30. november 2015

Så er november måned fløjet forbi, og vi træder nu ind i en af mine absolutte yndlingsmåneder: december, og det betyder, at vi endnu en gang skal se tilbage på måneden, der gik. November har for mig været en travl måned med masser af arbejde og sne (!?), kulde og dermed mere lyst til varme comfort food-retter. Jeg har blandt andet lavet lækre, hjemmelavede pizzaer og igår holdt vi 1. advent med the, hygge og det lækreste honningbrød (som I nok skal få opskriften på snart!).

På bloggen er der i november blevet udgivet 9 nye indlæg med alt fra nemme hverdagsretter til salater, desserter og kage-eksperiment med sorte bønner. Og så selvfølgelig min nye yndlings (sundere) snack. Alt det kan du finde nedenunder, hvis du skulle have misset en opskrift eller to. Du kan også se tidligere glimt fra oktober, september, august, juli, juni, maj, april eller marts. PS du kan nu også følge Anna-mad og få tilsendt en mail hver gang, der er nyt indlæg på bloggen! Du skal bare trykke på “følg blog” i den lille firkant nederst i højre hjørne.

I december vil jeg glæde mig til begyndende julehygge, forberede hjemmelavede julegaver og ikke mindst lave og spise masser af julemad. I kan også glæde jer til en konkurrence, som jeg snart løfter sløret for 😉

madnovember

Aftensmad og tilbehør:

 

 

sødtnovember

Desserter og andre søde sager:

 

    Svar

    Instagram