Vandmelon-is

21. juli 2013
Perfekte skønne is til denne varme

Min søster og jeg er ret vilde med vandmelon, og vi havde lyst til noget koldt her i denne varme. Jeg vil indrømme, at vandmelon nogle gange kan smage, som at stikke tungen ud af vinduet, men hvis du finder en god en, og der skal man nogle gange være heldig, så smager det altså bare skønt.

Det her er utrolig enkelt, sundt, perfekt til de her 28 grader (puha) og faktisk slet ikke så tosset 😉

(2 vandmelon-is – 2 min + 3-4 timer i fryseren)

Du skal bruge: 
2 stykker vandmelon
2 pinde
 
Så nemt er det: 
Skær så du får 2 vandmelonstykker, der passer til dem på billedet. Stik en en pind i og læg dem 3-4 timer i fryseren. Tag dem ud og nyd dem i varmen. Simpelt og nemt.
Baggrunden er min søde søster, der lige måtte stå model

Håber i nyder varmen. Anna

    Svar

    Instagram