Den lækreste bananis på 5 minutter

8. juli 2013
bananis
Bananis på den sunde, men lækre måde!

Jeg har flere steder set andre, der laver bananis på denne måde. Det er nemt, det er sundt og så er det altså bare virkelig cremet og lækkert. Det er også super smart, for hvis du har et par modne bananerne liggende, som du ikke får spist, så skal du bare skære dem ud og ligge dem i fryseren i en plastikpose.

Jeg havde aldrig troet, at noget så sundt kunne smage så godt. Det er bare at fryse bananer ned aftenen før, blende dem med skyr eller lignende og så toppe med yndlingstopping. Det er her, man selv vælger, om man vil gå den sunde vej med frugt, bær eller nødder, eller om man vil forkæle sig selv en ekstra smule og drysse med slik, chokolade osv.Jeg har drysset med et par nødder – men den er også perfekt uden noget, og jeg nød det udenfor på en dejlig varm sommeraften, og jeg kan kun anbefale, andre at gøre det samme! 🙂

Find flere opskrifter på is lige her.

Sund og lækker bananis (1 person)

 

Du skal bruge: 

2 bananer

2 spsk skyr, græsk yoghurt, yoghurt naturel ell.

2-4 spsk mælk

Din yndlingstopping

 

 

Så nemt er det:

Skær bananerne i skiver/stykker (ikke på langs, men på tværs), put dem i en plastikpose og læg dem i fryseren aftenen før.

Tag bananerne op og blend dem med skyr/yoghurt og mælk. Jeg brugte en stavblender, men du kan også bruge en normal blender.

Drys med din yndlingstopping og nyd den i det gode vejr!

    Svar