Bagte rødbeder med feta og persille

Den anden dag kom jeg lige til at lave denne lækre salat, og gud hvor smagte den bare godt!
Jeg blev inspireret af Platdujour og de 2 pigers lækre blog, og så havde jeg bare en stor lyst til bagte rødbeder med feta, når nu vejret var så dejligt. Det var en skøn, skøn sommersalat, som var sprød, sød, sur, salt og cremet. Det ville være perfekt til grill-mad og bare enhver form for kød eller fisk.
Jeg tror, jeg går ud og laver den igen nu, for så god er den bare 🙂

Bagte rødbeder med feta (Tilbehør til 2 – 50 minutter)

 
Du skal bruge: 
Ca 4-500 g rødbeder
En lille smule olivenolie
1/2 lime eller citron
Salt og peber
Lidt feta
Lidt frisk persille
 
Så nemt er det: 
Skræl rødbederne og skær dem i mindre tern. Vend rødbederne i olivenolie, salt, peber og saft fra 1/2 lime eller citron (i kan også putte skallen med). Læg dem i et ildfast fad og bag dem i ca. 40 minutter ved 200 grader.
Rødbederne er færdige, når de er gennembagte, lidt møre, men de skal stadig have lidt bid.
Skær eller smuldr feta og hak persillen. Vend lidt citron/limesaft med rødbederne og anret dem i en skål med feta og hakket persille ovenpå.
Bagte rødbeder med feta og persille 3

I dag har jeg igen kokkereret, og I kan godt glæde jer til en meget lækker kage med rabarber, som kommer på bloggen en af de næste par dage 😉

Anna

Del med nogen du holder af
Del på facebook
Del på pinterest
Del på email
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments