Imorges skulle jeg møde senere, så jeg fik lyst til gøre noget ekstra ud af det, og forkæle mig selv med lidt god morgenmad. Jeg har i længere tid haft lyst til at prøve de her sunde bananpandekager til morgenmad, så i dag måtte det endeligt være, og det var ikke skuffende!
De var luftige, mættende og smagte dejligt af søde bananer, og så var de oveni købet utrolig nemme at lave. Det er ikke sidste gang, at jeg kaster mig over dem til morgenmad.
Jeg serverede pandekagerne med et par skiver banan, et par jordbær og en klat græsk yoghurt 2%, og så dryssede jeg lige en smule kanel over.
De ville også være gode med lidt havregryn i dejen – og du kan endda lave dem i en glutenfri version med boghvedemel, og som tilbehør kan du bruge næsten alt.
Eksempler kunne være frisk frugt, nødder, mysli, syltetøj, havregryn eller skyr.
Og hvis du vil gå den sødere vej er is og sirup også super lækkert 🙂
(1 person (6 små pandekager) – 20 minutter)
Anna