Jeg-har-lyst-til-pizza-og-jeg-er-sulten-nu

6. april 2013

Igår fik jeg bare den største lyst til pizza til aftensmad. Klokken var 19.30 og jeg vidste, at det nok var for sent at gå igang med dej, der skal hæve, lave tomatsovs osv. Så jeg fandt en rigtig god bund-erstatning. Jeg brugte tortillapandekager. Jeg havde heller ikke tid til tomatsovs, så jeg brugte rød pesto, og jeg blev bestemt ikke skuffet! Ej det var lækkert. Bundene blev helt sprøde, nærmest lidt chips-agtige. Som fyld på ‘pizzaen’, måtte jeg lige kigge, hvad vi havde i køleskabet og det blev til tynde skiver kartofler, tomater, hytteost og rucola… MUMS!

(Let måltid til 1 person – 20 minutter)

Du skal bruge: 
1 tortillapandekage (må gerne være fuldkorn, da det mætter mere) 
Pesto
2 små kartofler
1 stor blommetomat 
Hytteost, ca 2 spsk
En håndfuld rucolaSå nemt er det:
Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver (så tynde du kan). Put dem i en skål og hæld kogende vand over. Lad det stå i 5 minutter. Læg tortillaen på en bageplade med bagepapir og smør med et tyndt lag pesto. Læg kartoffelskiver på, sammen med skiver af tomaten. Drys med hytteost, salt og peber. Giv den 10 minutter i ovnen ved ca 175 grader. Skyld rucolaen. Tag pizzaen ud og pynt med rucola.

Nem og lækker aftensmad!

Anna


 • Reply
  Anya Belitskaya
  7. april 2013 at 6:49

  En super god blog du har , og jeg vil gerne følges, men kan vi ikke gør det på bloglovin' istedet for gfc fordi den lukker jo i juni , såå 🙂
  Knus Anya.
  http://ingoldwetrust-anya.blogspot.dk

 • Reply
  Simone
  7. april 2013 at 11:06

  mmmmmh hvor ser det super lækkert ud!
  det skal helt sikkert prøves af 🙂

  http://www.simonie.dk

 • Reply
  Cecilie Storgaard
  7. april 2013 at 12:36

  Hvor ser det virkelig lækkert ud! Du er velkommen til at kigge på min blog, dog er det ikke en mad blog, men håber du kan lide den, og måske har du lyst til at blive fast læser? Knus <3
  blogbycecilie.blogspot.dk

 • Reply
  Amanda Damtoft
  7. april 2013 at 12:58

  Det ser super lækkert ud! Tak for din kommentar på min blog, jeg vil rigtig gerne følges!! Følger dig nu 😉

  http://minblooog.blogspot.dk

 • Reply
  Sophie Lehn
  11. april 2013 at 8:44

  En af de bedste madbloggere der findes til dato! Fucking keep going, VIRKELIG lækker blog du har Anna, stor fan herfra 🙂

  Følges? følger ihvertfald dig nu 🙂

  http://www.fashion-sophielehn.blogspot.dk

 • Reply
  Anna
  11. april 2013 at 12:20

  Tusind tak, det smager så godt! 🙂

 • Reply
  Anna
  11. april 2013 at 12:28

  Selvfølgelig vil jeg det, tusinde tak 🙂

 • Reply
  Anna
  11. april 2013 at 12:29

  Ej hvor er jeg glad for at høre det! Tusinde tak 🙂
  Selvfølgelig, går ind og følger dig nu!
  knus

Svar