Hej! Ja, det er mig, der hedder Anna, og jeg er lidt af en madelskende 20 årig pige (en såkaldt ‘foodie’), som pt. læser kommunikation og bor i min yndlings by København. Min interesse for mad startede for mange år siden, da min mor tog mig med ud i køkkenet. Hun har altid været en stor inspirationskilde for mig og nok også en af grundene til, at jeg tog mig sammen og lavede mit eget lille mad-univers, Anna-mad, i efteråret 2012.

Jeg E L S K E R mad og går op i enkelthed, god smag og sundhed – det betyder dog ikke, at jeg ikke spiser kager – tvært imod! – for som man kan læse på bloggen, er jeg (også) vild med søde sager 😉

Min livret?      Tja… Jeg er næsten alt spisende, bortset fra ting der blævrer. Men jeg elsker nu en god portion pasta med langtidssimret kødsovs, kyllingedeller, ost, chokolade, peanutbutter eller friskbagt brød med (rigeligt) smør.

14397353_10210495437171779_932312230_n

Jeg laver ikke kun mad for at spise, men lige så meget for hyggen omkring at lave maden, tage billeder og få respons – det er mindst lige så vigtig for mig og grunden til, at jeg elsker at lave mad. Jeg har måske også et lille håb om, at der sidder et par stykker af jer læsere derude, som følger med og bliver inspireret – smid gerne en kommentar, hvis I har prøvet en af mine opskrifter og lad mig høre, hvad I synes ELLER tag mig på Instagram med @annabartels og #annamad 🙂

Mange madhilsner Anna ❤️

Jeg bruger et Canon 1100D og tager alle mine billeder selv. Hvis du har lyst til at låne nogle af mine billeder eller opskrifter, må du meget gerne kontakte mig vedrørende tilladelse. Hvis du eller din virksomhed har nogle spørgsmål eller lyst til et samarbejde, så skriv til mig på min mail:        anna.clemen.bartels@hotmail.com