Årets mest populære opskrifter 2018

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomaterFor et par uger siden var jeg hjemme hos mine søde forældre, og min mor og jeg laver altid lækker mad, når jeg er på besøg. Denne gang stod den blandt andet på fyldt kyllingebryst i selskab med mine knuste kartofler med hvidløgssmør og stegte asparges med mandelflager og kapers. Det var slet slet ikke dårligt.

Og det der med at tage et flot billede af et råt fyldt kyllingebryst ik? Det er altså ikke helt nemt. Så bær lige over med mig. Det var nemlig blevet mørkt, da vi skulle spise det. Men for søren det er godt. Og nemt at lave. Kyllingebrystet brunes på panden og fyldes med flødeost, pesto, soltørrede tomater, hvidløg, spinat og mozzarella, inden det bages i ovnen. Det bliver lækkert saftigt og smager så skønt. Hvis der er noget af fyldet, du ikke er så vild med, kan du bare udskifte. Behold dog gerne flødeost og mozzarella for at gøre det cremet.

Læs også: Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater / Ovnbagte kyllingenuggets med sød kartoffel fritter / Kyllingefrikadeller med rødbede og hytteost

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater

Fyldt kyllingebryst med flødeost, pesto og soltørrede tomater (til 4 personer)

 • 4 kyllingebryster
 • 1 fed hvidløg
 • 4 spsk flødeost
 • 2 store spsk pesto
 • 1 kugle mozzarella
 • 75 g frisk spinat
 • 8 soltørrede tomater
 • olivenolie, salt og peber

 

Så nemt er det: Start med at skære en lomme ind i kyllingebrysterne til fyldet – ligesom hvis du skulle skære dem igennem i siden, men uden at skære hele vejen igennem. Masser dem med lidt salt og peber.

Skær mozzarella og soltørrede tomater i små tern og rør det sammen med flødeost, pesto og et presset fed hvidløg. Fyld kyllingebrysterne med fyldet og frisk spinat og luk evt. med en kødnål eller lignende. Brun kyllingebrysterne i lidt olivenolie på en varm pande et par minutter på hver side, til de er gyldne. Kom dem i ovnen ved 180 grader varmluft og bag i 15-18 minutter afhængig af størrelse, til de er gennemtilberedte.

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

4 kommentarer

 • Tina

  Rigtig godt nytår!
  Hvor er du god til madlavning og altid gode lækre opskrifter og fin inspiration for mig – tak herfor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Bartels

   Ih hvor dejligt Tina! Du er meget sød.
   Godt nytår til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig lækker opskrift 👍
  Vi havde ikke mozzarella i, da det ikke lige var i køleskabet 😉
  Tak for inspiration 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Bartels

   Ih hvor skønt! Det smager helt sikkert stadig godt uden mozzarella 😀
   Selv tak ♡

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets mest populære opskrifter 2018