Æble cheesecake med crumble

Inspiration – Aftensmad på det sidste

Jeg elsker at se, hvad andre får til aftensmad til hverdag. Det der med at finde på noget lækkert, når hverdagen suser forbi, efter lange dage på studiet og jeg har travlt med alt muligt andet. Lige dér er det rart med inspiration, og jeg tænker, at I måske er nogle derude, der har det på samme måde? Derfor har jeg lavet dette indlæg i dag med billeder fra min aftensmad det sidste stykke tid. Nogle hurtigere lavet end andre.

Jeg har herunder samlet en række billeder til inspiration. Både til mig selv i fremtiden og til jer. Og jeg håber, at I kan bruge det til noget. Hvis I følger med på Instagram (@annabartels), så har I sikkert allerede set dem. På billedet ovenover ses en lidt luksus fredag med veninder, halloumi-vandmelonsalat, pandebrød, hummus og bagte blomkål med parmesan a la denne. Skriv meget gerne en kommentar herunder, hvad I synes, eller om der er nogle af opskrifterne, I kunne tænke dig ♡

Læs også: Madplan – sund og nem hverdagsmad // 10 retter på under 30 minutter

Inspiration til aftensmad

{ Tærte med friske figner, gedeost, parmaskinke og spinat. I sidste uge mødtes jeg med 2 veninder, hvor den stod på filmhygge og aftensmad, og da vi alle er fan af gedeost, og supermarkedet bugner af friske figner, fandt vi på denne tærte. Med købt bund for en hurtig variant – pizzabund fungerer udemærket, skulle jeg hilse at sige }

{ Jeg elsker dahl, og dette var en skøn rest af denne opskrift tilbage fra aftenen før. Den smager næsten endnu bedre dagen efter. Toppet med avocado og saltristede mandler }

{ Pizzaaften med to søde piger, og vi lavede blandt andet denne pizza bianco smurt med flødeost og toppet med kartofler, løg, asparges og gedeost. Find lignende opskrift lige her }

{ Jeg har en lille tradition med to dejlige veninder fra gym, hvor vi mødes (så vidt som muligt) hver onsdag og ser Gift ved første blik og spiser aftensmad sammen. Sidste gang lavede vi tærte med græskar, feta og spinat. En evig favorit og med inspiration herfra }

{ En gammel opskrift i ikke-så-instavenlige-klæder. På trods af det er den så lækker og smagsfuld. Det er denne peanut-kokos karryret med græskar og kikærter }

{ Gedeosteburger fra himlen. Behøver jeg sige mere? Briocheboller, hakkebøf, gedeost, syltede agurker, salat, bacon og mayo. Ja tak! }

{ En aften med søde Maria hvor vi skulle hygge, catche up og lave mad på samme tid. Den stod på gedeostsalat og snoet brød med oliventapenade og feta }

{ Quinoa bowl. Med avocado, friske figner, stegt halloumi, sprøde kikærter, hindbær og salat. Med en citron-honning-olivenolie dressing over. Elsker mad i skål! }

{ En nem og hurtig version af chevre chaud til 1 person. Varm gedeost på ristet brød med salat, ristede valnødder, blåbær og honning-sennepsdressing }

{ Fra min Instastory. Kyllingedeller a la disse men med tøm-køleskabet fyld. Her bestående af kikærter, revne gulerødder, mozzarella og timian. Til aftensmad og fryseren }

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æble cheesecake med crumble