Guide til Hamborg - mad, oplevelser og julemarked

Madplan: Sund og nem hverdagsmad

sundmadplanNu er vi nået til januar. Et nyt år, en ny start. Jeg kan forestille mig, at jeg ikke er den eneste, der har spist masser af lækker (jule)mad de sidste uger og har brug for at komme tilbage til hverdagen og de sunde vaner. Derfor har jeg bestemt, at årets første madplan skal have et sundt tema og være fyldt med nemme og forholdsvis hurtige hverdagsretter.

Der er som altid mad til 3-4 personer mandag til søndag. Indkøbslisten er tilpasset, så opskrifter, der skal ganges op, også passer. Jeg har også sneget et bud på en sundere sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten, men er mere som inspiration til temaet. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!

Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 😀 

Læs også: Tidligere madplaner – Vegetarisk / Mad på under 30 minutter / SU-venlig mad / Varmende vintermad / Imponerende hverdagsmad / Mættende salater / Hverdagsmad på 20 minutter / Sommermad / Nem hverdagsmad / Varmende efterårsmad / Eksotisk og krydret hverdagsmad / Nem hverdagsmad #2 / Efterårsmad / Spis mere fisk / Varmende hverdagsmad i december

 

Indkøbsliste

indkøbslistemadplan

Ugens søde sag:
Sunde romkugler med sorte bønner

img_3875

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

2 kommentarer

 • Cecilie

  Hvad kommer du ca. af med, når du er ude at handle for en uge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Bartels

   Hej Cecilie.
   Det er meget svært at svare på, da det kommer an på, hvilken madplan jeg kører, og om der er tilbud.
   Så det tror jeg desværre ikke, at jeg kan svare på.
   Men når jeg laver en madplan, oplever jeg i hvert fald, at jeg ikke køber lige så meget ind, da jeg får brugt alt i køleskabet og ikke har de der impulskøb. Så jeg er sikker på, at det klart kan anbefales på pengefronten 🙂
   Kh Anna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Hamborg - mad, oplevelser og julemarked