Guide: Morgenmad og brunch i København

✮ Glimt af september ✮

Så er vi sørme nået til oktober, og jeg tager som altid et kig tilbage på måneden, der gik. Og hvor har det bare været en virkelig dejlig september! Jeg startede måneden af med at blive Danmarks andenbedste toastmager sammen med min søde veninde (se bare denne toast), lavet en kææææmpe portion gulerodsvafler til madklub og fået spist noget god mad ude også – fx denne topping-fest. Derudover jeg har haft ret travlt på studiet, haft mange gode aftaler og startet et par nye projekter, som jeg glæder mig til at dele. Jeg har også været en tur til ostefestival i Italien på pressetur med alt, hvad der hører til og holdt en skøn fødselsdag på septembers mest regnfulde dag.

I oktober glæder jeg mig til at tilbringe lidt mere tid med familien, hvilket der ikke har været meget tid til på det sidste. Jeg glæder mig også helt enormt meget til efterårsferie, til at slappe af og få lidt styr på det hele. Og så forhåbentligt til at have lidt mere tid i køkkenet til at lave nogle af de mange madideer, der fylder inde i hovedet!

Læs også: Tidligere månedsglimt her.

skaermbillede-2017-10-01-kl-11-22-17

Opskrifter fra september:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Morgenmad og brunch i København