One pot pasta med chorizo, tomater, hvidløg og spinat

Konkurrence: Kom med til langbordsmiddag med Fisketorvet og LêLê

langbordsmiddag_5sponsoreret2Vil du med til langsbordsmiddag langs vandet ved cykelslangen med udsigt til havet og vandet? I næste uge løber årets Copenhagen Cooking & Food Festival aka. 10 dages madfest af stablen. Det betyder mange spændende og ikke mindst lækre events, 100 for at være helt præcist, i København og omegn fra den 19.-27. august. Du kan finde hele programmet her.

I forbindelse med madfestivallen afholder Fisketorvet den 26. august langbordsmiddag fra 19-21 arrangeret i samarbejde med LêLê Street kitchen i det forhåbentligt gode vejr. Fisketorvet vil gerne sætte fokus på mad lavet af gode råvarer og lover en uforglemmelig aften fyldt med overraskelser, lækker mad og vin. Menuen kan du finde via dette link, og den byder på forret, hovedret og dessert med inspiration fra det vietnamesiske køkken + god vin valgt og parret til de enkelte retter og live musik.

Jeg skal selv afsted og har fået lov til at udlodde 2 x 2 billetter til eventen til to af jer heldige læsere. Hele konkurrencen kommer til at foregå på Instagram, så tryk på linket eller find mig under @annabartels og smut derover for at være med. Hvis du skulle være heldig at vinde så kom endelig hen og sig hej – det kunne være SÅ hyggeligt at møde jer! 🙂

Hvis du ikke skulle være en af de heldige vinder, kan du også købe dine egen billetter lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot pasta med chorizo, tomater, hvidløg og spinat