One pot pasta med chorizo, tomater, hvidløg og spinat

Inspiration og opskrifter til madpakken

Inspiration og opskrifter til madpakken. Så er sommerferien for mit vedkommende snart ved at være slut, og det betyder tidligt op og madpakker på studiet igen. Du står måske i samme situation eller har børn, der skal starte i skole igen efter ferien. Jeg har altid synes, at madpakker kan være noget så besværligt. Jeg har ofte store forventninger og en masse gode ideer, men når jeg så står midt i hverdagen og skal lave næste dags madpakke, så forlader al inspiration eller energi min hjerne, og jeg tyr til den klassiske og ofte ret kedelige rugbrødsmad med ost samt nogle gulerødder eller et æble.

Jeg har derfor givet mig selv en udfordring. Jeg vil prøve at være bedre til det der med madpakker. Det betyder planlægning. Forberede en masse ting til fryseren eller lave frokost til flere dage ad gangen. Jeg tænker, at der nok er flere er jer, der har det på samme måde? Om det så er til jer selv eller jeres børn, kan det være svært at finde på nyt. Jeg har derfor i anledningen af skole- og studiestart samlet opskrifter, der er gode til madpakken og/eller fryseren. Jeg har delt det op i dem, der er gode til fryseren og de andre. Det er dog også vigtigt med sunde snacks, så selvfølgelig er de også med.

Find alle opskrifter til madpakken nedenunder – bare tryk på linket. Hvis du har ideer, tips eller madpakker, du altid har med, så skriv endelig en kommentar! 🙂

madpakkeinspiration

Alt det gode til fryseren:

 

madpakkeinspiration2

Alt det andet gode – der kan laves i større portioner:

 

madinspiration3

Sundere snacks til den lille (lækker)sult:

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

2 kommentarer

 • Tak for god inspiration! Helt sikkert noget som kan bruges, når jeg starter op på UNI igen mandag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Bartels

   Hvor er det bare dejligt at høre Anja!
   Tak for din søde besked ♡

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot pasta med chorizo, tomater, hvidløg og spinat