Mint rocky road med panda skum, kiks og ristede mandler

✮ Glimt af maj ✮

Så kom sommeren endelig! Og den har virkelig været ventet. Hold nu op hvor har det bare været en dejlig måned. Især den sidste halvdel med temperaturer på over 20-25 grader. Skønt! Jeg har virkelig nydt vejret og haft rimelig mange ting på programmet, så det har ikke været den mest produktive måned i forhold til opskrifter på bloggen. Der er dog alligevel kommet en del nye opskrifter, som du kan finde herunder.

Jeg har i maj måned været forbi rimelig mange spisesteder i København. Hvis du følger mig på Instagram, ser du i hvert fald dem alle på mine stories. Jeg har blandt andet været forbi Social og prøvet deres nye morgenmadstallerken og spist nicecream-sandwich på Elmegade. Lidt dyrt, men virkelig lækkert. Jeg har også været til myslibar-event med søde bloggere og Eat Naturel og i det hele taget spist og brugt (lidt for) mange penge på mad. I næste måned glæder jeg mig til snarlig sommerferie, at få afleveret de næste 4 opskrifter til BT, Distortion, forhåbentligt flere solskinsdage og mere tid i køkkenet.

Jeg har som altid samlet opskrifter fra måneden, der gik nedenunder – hvis du nu skulle have misset en enkelt eller to 😉

Læs også: Tidligere månedsglimt her.

madmaj

Opskrifter og indlæg fra maj: 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mint rocky road med panda skum, kiks og ristede mandler