Snaskede kanelsnegle med vaniljecreme

✮ Glimt af april ✮

Så er vi nået til 1. maj, og jeg må ærligt indrømme, at jeg havde håbet på en del flere solskinsdage i april. Men det blev der ikke mange af. Til gengæld har den stået på 1 uges skiferie i Val d’Isére med familie og venner. Vejret var helt perfekt og prøv bare at se her, hvor flot der var. Derudover har jeg været forbi den efterhånden ret så kendte kirsebær allé, som stadig var ret fin. Og så har jeg inviteret mine bedsteforældre på nem, hjemmelavet brunch i stuen. Bananpandekage, smoothie, boller, frugtsalat, stikkelsbærkompot, ost og kaffe. Det er altid så hyggeligt. Og så har jeg været på flødebolle-kursus med familien og været ude at spise en gang eller tre. Det har faktisk alt i alt været en ret god måned.

I maj vil jeg glæde mig til endnu flere hyggelige stunder med familie og venner, lidt flere fridage fra studiet i forbindelse med helligdagene og forhåbentligt lidt mere sommerligt præget vejr + mad på menuen. Måneden her på bloggen har været lidt mere stille end sædvanligt pga. ferie, men der er alligevel kommet en god håndfuld opskrifter og madplaner op. Jeg har som altid samlet opskrifter fra måneden, der gik nedenunder – hvis du nu skulle have misset en enkelt eller to 😉

Læs også: Tidligere månedsglimt her.

madapril

Opskrifter og indlæg fra april: 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snaskede kanelsnegle med vaniljecreme