Mexicanske quesadillas med salami, avocado, bønner og ost

✮ Glimt af marts ✮

Vi er allerede en uge inde i april måned, og det må derfor være på tide lige at kigge tilbage på sidste måned, der gik. Marts har været en travl måned for mit vedkommende med masser af sjove projekter – både på studiet og på bloggen. Jeg har også været til Ost og Ko’s ostelaboratorium, spist brunch af flere omgange og været til Finax bageevent, hvor vi lærte at lave og ælte en god dej og ikke mindst kanelsnurrer. Og så har jeg været ude at spise en masse gange (det kan du følge lidt med i på insta-story). Det har alt i alt været en ret så god måned.

I april glæder jeg mig påskeferie og skiferie i Frankrig, til at nyde solskinsvejret i København, invitere på madklub og brunch og tage på flødebollekursus med familien. Skal du lave noget spændende? Den næste uge kommer til at være lidt stille her på bloggen pga. ferie, men I kan godt glæde jer til en ret så lækker kage i weekenden. Jeg har som altid samlet opskrifter fra måneden, der gik nedenunder – hvis du nu skulle have misset en enkelt eller to 😉

Læs også: Tidligere månedsglimt her.

madmarts

Aftensmad og frokost: 

 

soedtmarts

Bagværk, morgenmad og søde sager: 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicanske quesadillas med salami, avocado, bønner og ost