Havregrød med karamelliserede kokos-bananer, tahin og ristede hasselnødder

Madplan: varmende vintermad til kolde aftener

vintermad-madplanSå er det tid til tredje madplan, wuhuu! Sidste gang var det vegetarisk mad og forrige gang stod den på nem hverdagsmad på 30 minutter. Og da det har været så koldt det sidste stykke tid, tænkte jeg, at denne uges madplan og tema skulle gå til varmende retter for at (forsøge at) bekæmpe den kolde vinter udenfor – det kunne jeg i hvert fald godt bruge.

På menuen i denne uge står den derfor på krydret mad, sluprende suppe og eksotiske retter. Det er jeg altså ret vild med. Der er mad mandag til fredag til 3-4 personer, og der er 2 gange kylling, en omgang oksekød og 2 vegetariske retter. Flere af retterne er faktisk mine yndlings, som fx butter chicken og den marrokanske kylling. Du kan bruge madplanen som inspiration eller følge den fuldt ud sammen med den tilhørende indkøbsliste nedenunder. God fornøjelse!
Har du nogle bud på temaer eller ønsker til fremtidige madplaner? Så skriv endelig en kommentar nedenunder 🙂 

Læs også: Tidligere madplaner

Indkøbsliste:
Indkøbsliste-madplan

 

 photo Signature_zpsd4755eed.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrød med karamelliserede kokos-bananer, tahin og ristede hasselnødder